’STOP TYVEN’ pakkerne til virksomheder – derfor virker de

Forebyggelse af svindel, bedrageri og tyveri i en virksomhed, kræver en stor indsats. Det handler også om både tryghed og sikkerhed både, de mennesker som er ansat i virksomheden, samt kunderne. Hos yourCompany kan du være sikker på at du får den rette hjælp til at forebygge, at dette sker i virksomheden. Læs med her.

 

I mange virksomheder, hører der ofte køretøjer, maskiner og for eksempel firmabiler, som er virksomhedsejet. Køretøjerne er mange penge værd, og der er måske udstyr eller værkstøj som er mange tusinde kroner værd. Hvis der sker en eller anden for tyveri i af disse, så er det rigtigt ærgerligt for virksomheden.

 

Virksomheden kan både lide et stort økonomisk tab, men også stå tilbage med utilfredse kunder. Når uheldet er ude, så trækker det også på ressourcerne i virksomheden, hvilket kan forstyrre driften. Alt i alt, er det en situation som man gerne vil undgå.

 

Hvad er ’STOP TYVEN’?

Dette koncept er udviklet af yourCompany og har til formål at gøre det sværere for tyve at begå indbrud i virksomhedens biler blandt andet. Konceptet er udviklet i samarbejde med både Byggeriets Forsikringsservice, samt Dansk byggeri.

 

’STOP TYVEN’ er DNA mærkning til køretøjer og biler blandt andet, men kan også bruges til containere. På disse køretøjer, vil der være et skilt, som gør at der er større chance for at tyvene går udenom, da det er komplekst for dem at komme tid. DNA-mærkning er elektronisk tracking, sådan at, hvis tyvene alligevel vover sig ud i at stjæle køretøjerne, så kan de spores. Hos yourCompany har de et netværk af dygtige og erfarne folk, som dækker hele landet og som båder hjælper med sporingen samt samarbejde med politiet.

 

Hvorfor bør din virksomhed tage kontakt til yourCompany?

Ved at outsource virksomhedens sikkerhed til yourCompany, kan i bruge jeres ressourcer et andet sted i virksomheden, og overlade arbejdet til dem. yourCompany har forskellige løsninger, som bliver tilpasset individuelt efter virksomhedens ønsker og behov. Der sidder dygtige medarbejdere, som både har baggrund indenfor efterretningstjeneste, samt politi.

 

yourCompany har en kerne kompetence, og det er at begrænse blandt andet svind i mindre og mellemstore firmaer. Der er flere fokusområder, som de kan hjælpe med indenfor sikkerhed og de har masser af erfaring med sig. Hvis du gerne vil høre, hvad yourCompany kan gøre for dig og din virksomhed, så kan du læse mere på deres hjemmeside, yourcompany.dk.