Køb docking stations til virksomheder billigt

Har din virksomhed brug for docking stations til medarbejderne? I så fald er denne artikel lige noget for dig. Vi beskriver, hvordan du finder en billig docking station på internettet. Så hvis du kan lide at spare penge på elektronik, så læs med her.

 

Find ud af hvilken docking station du skal bruge

Det er vigtigt at forstå, at en docking station ikke bare er en docking station. Ligesom computere og telefoner, så findes der rigtig mange forskellige modeller, der alle kan forskellige ting. Af denne grund er det vigtigt at danne sig et overblik over mulighederne. Du kan få et rigtigt godt overblik over billige docking stations her.

 

Generelt kan man sige, at du skal have styr på, hvilken type forbindelse der er fra computeren til docking stationen. Har du købt en computer i løbet af i år eller sidste år, så er der med stor sandsynlighed tale om en computer med USB-C. Hvis din oplader til computeren har det samme stik som din mobiloplader til Android-telefoner, så er der tale om USB-C. USB-C er meget nemt at anvende, og du kan også lade din computer op samtidig med at den er i docking.

 

Har du været så heldig at købe en computer med ThunderBolt (kan måske hedde TB3 på din computer), så har du muligheden for at købe en tilsvarende docking station. TB3 har samme fysiske formfaktor som USB-C, men teknologien er anderledes. TB3 er nemlig 4 gange hurtigere end USB-C, og du kan dermed tilslutte flere ting til din docking station.

 

Find tilbud hos online butikker

Det kan være en stor udfordring at finde ud af, hvor man finder de billigste docking stations. Du kan dog få en del hjælp ved at gå ind på hjemmesiden, vi linker til i det forrige afsnit. Derinde har de nemlig fundet docking stations inden for de forskellige prisklasser, og så kan du klikke dig direkte ind til en billig forhandler af docking stations.

 

Skal jeg overhovedet have en docking station?

I din virksomhed vil du selvfølgelig gerne have, at dine medarbejdere bliver mere produktive. Dette kan de blive, hvis du giver dem flere skærme til rådighed. Har de på nuværende tidspunkt en bærbar, er en docking station et meget godt bud på, hvordan man får flere skærme tilsluttet til en bærbar computer.

 

Flere skærme giver virkelig et boost i produktiviteten, da undersøgelser viser, at produktiviteten stiger med 20-30 procent ved brug af to skærme i stedet for én. Men denne er nok højere, da man går fra en lille skærm på bærbaren til to større skærme. Undersøgelsen er beskrevet af Business.com og de refererer til The New York Times. Du kan eventuelt læse undersøgelsen, hvis du ikke er helt overbevist.