3 tips til dig der skal starte med dit eget

Danmark er kendt for at have mange iværksættere, og måske er du en af dem. Mange drømmer om at starte sit eget, men der er en del ting, der afholder dem fra at gøre det. Penge kan være én grund til at folk ikke starter med det samme. Vi kommer derfor med 3 tips, som du kan bruge for at spare penge – netop når du skal starte dit eget.

 

Find en billig erhvervskonto

Det er klart, at din virksomhed skal have bank et sted, og denne type konto kaldes for en erhvervskonto. Hvis du bare ringer ned i din bank eller skriver til din rådgiver, så kan det være, at du får en meget høj pris, som du desværre ender med at betale. “De giver mig vel det bedste tilbud, man kan få” tænker du nok. Det er desværre ikke altid tilfældet.

 

Inde på denne hjemmeside kan du sammenligne erhvervskonto priser. Vi kommer dog lige med en lille opsummering af det danske marked, så du allerede nu får et bedre overblik. Den dyreste bank tager 5.000 kr. i oprettelse, og dette kan potentielt være din nuværende bank. Den billigste bank tager faktisk 0 kr. i oprettelse, men der er selvfølgelig betingelser, der gør sig gældende. Faktisk er det muligt at få oprettelsen til 0 kr. i 2 forskellige danske banker på nuværende tidspunkt – med forskellige betingelser selvfølgelig.

 

Den første bank er Nykredit (med Dinero Total), hvor du kan få oprettelsen til 0 kr. Har du derimod Dinero Pro, som de fleste, så skal du betale 1.000 kroner. Den anden bank er Lunar, hvor de har to forskellige pakker. Her betaler du dog per år, hvorfor du egentlig binder dig i et år ad gangen. For nogle er dette et problem, og for andre er det ikke. Begge banker har sine fordele og ulemper, som du bør sætte dig ind i, før du træffer dit endelige valg.

 

Kan du lave din hjemmeside selv? Så gør det

Hvis din forretning ikke afhænger alt for meget af din hjemmeside, så kan du gøre det helt selv. Bruger du WordPress, kan dette gøres helt gratis. Der er rigtig mange temaer, du kan vælge imellem. Du skal selvfølgelig stadigvæk betale for selve hostingen af siden samt domænet, men dette er småpenge i forhold til et bureau.

 

Måske lærer du en masse færdigheder i processen, som du kan tilbyde dine eksisterende kunder.

 

Tænk dig om, før du køber noget

Dette tip eller råd gør sig og gældende for dig som privatperson. Det er kort, men der er meget mening bag: Du skal tænke dig om, før du køber noget. Stil dig selv dette spørgsmål: Har jeg brug for det lige nu? Efterfulgt af: Har jeg brug for det om 1 måned? Dette kan måske hjælpe dig mod at foretage alt for mange impulskøb.