Få en goodiebox til hunden

Kæledyr er ofte en integreret del af familien og har en ligeså stor plads i hjemmet og hjertet som resten af familien. For nogle betyder det at hunden må ligge i sengene eller sofaen og for andre betyder det at de skal forkæles lidt ekstra, som alle har brug i ny og næ.

I dag findes der mange former for selvforkælelse og det er heldigvis begyndt at komme til hunde på samme vilkår.

En forretning som er boomet

For nogle år tilbage kom et nyt fænomen til Danmark, som mange stadig nyder stor glæde af. Det er den famøse ”goodiebox” som hver måned kommrt ind ad døren med lækkerier til enten hår, ansigt eller udsmykning. Men hvorfor skulle dette ikke også kunne adopteres til hundene? Det er det heldigvis også blevet af BullerBox ApS.

Det kører på samme princip som goodiebox, hvor man får en kasse med forskellige lækkerier til hunden. BullerBox har taget et stort ryk og er blevet et populært sted for hundeejere at søge til og handle. Mange ligger en dyd i deres kæledyr, og vægter det højt at dyrene også får små glæder i livet, ligeså som dem selv.

Med BullerBox får du lov at give din hund, uanset hunderace, en sjov overraskelse. BullerBox er en troværdig virksomhed, som også kan ses på den store stigning i kunder over de seneste år.

En sjov oplevelse for både hund og ejer

Bullerbox er dog ikke kun for hundene. Der er stor glæde at hente hos hele familien med BullerBox. Man kan selv tilrettelægge boxene efter hundens behov og derudover kører de i nye og sjove temaer hos BullerBox.

Temaerne skifter hver måned og der vil derfor være noget nyt at se frem til, for både hunden og for resten af familien hver måned. Dette kan skabe sjove oplevelser for selve hunden, men også for samværet mellem din hund og dig selv. Boxene indeholder nemlig både godbidder og legetøj, som kan bruges til forskellige aktiviteter eller blot som en belønning.

Derved er der rig mulighed for at bruge det i hjemmet eller udenfor hjemmet, hvis man eksempelvis benytter sig af træningsforme til hunden.

Organisk er det også

Udover at være en opadgående handelsplatform med sjove overraskelser, kan BullerBox også tilbyde organisk indhold.

Deres produkter er 100 procent organiske, uden tilsætningsstoffer og andre uorganiske stoffer. Godbidderne er korn og gluten frie, samt uden tilsat sukker og kødmel. I dag er der stort fokus på at spise mere organisk og dette er også noget man skal være opmærksom på i forhold til sine kæledyr.Tilsætningsstoffer og konserveringsmidler har en dårlig påvirkning på hundens fysisk, på samme vis som det har på menneskets. Man kan i det aspekt også handle trygt hos BullerBox, som sikrer dig, at levere organiske produkter til din hund.

Deres spændende overraskelser, og deres høje kvalitet, er nogle af grundende til at Bullerbox har haft så stor succes. Det er en virksomhed, som er er vokset meget, og er gået fra 0 til tusindvis af kunder, over de sidste år. Så skynd dig at hoppe med på bølgen, og nyd godt af Bullerbox’ produkter.