Praktiske og personlige accessories

Accessories og gadgets er blevet en nødvendighed i det fleste brancher såvel som i fritid og hverdagsliv. JakkerFrakker.dk kan hjælpe dig til bedre overblik over alt det, du kan købe – og du kan læse blogindlæg, som gør dig klogere på, hvad du har brug for hvornår.

Accessories til jobbet

Leder du efter ure og accessories til forretningslivet og hverdagslivet? På en arbejdsplads kan et smukt ur både give dig et mere troværdigt udtryk, og det kan samtidig fortælle kunder, kollegaer og forretningspartnere, hvem du er, og hvilken æstetik du værdsætter. JakkerFrakker.dk har mange artikler og fotos, som kan inspirere dig til nye accessories og gadgets. Accessories som hovedtelefoner, tasker og smykker er, hvis ikke nødvendige, så praktiske og pyntelige både i hverdagen på arbejdet. Der kan ofte være tidspunkter i løbet af arbejdsdagen, hvor du har brug for at lytte til musik og slippe for forstyrrende snak og tastaturlyde fra kontoret. Der findes utallige hovedtelefoner på markedet, og det kan være yderst forvirrende og svært at danne sig et overblik. Igen kan du på JakkerFrakker.dk læse om forskellige typer og mærker og forhåbentlig på denne måde blive klogere på, hvor du finder det perfekte par hovedtelefoner. På arbejdspladsen er det også nødvendigt med den rette taske. Det kan være én, der skal rumme udstyr som computer, papirer og frokost, eller det kan være en mindre taske, hvor kun dine personlige ejendele som telefon, tegnebog og makeup kan være. Nu skal du blot overveje, om du er til en afdæmpet, klassisk taske fra et mærke som DEPECHE., eller om du gerne vil stråle med en dyr Louis Vuitton-taske.

Gadgets til hjemmet

Måske har du et par gode hovedtelefoner, som du bruger på arbejdet, men mangler en god løsning til musik og radio derhjemme? En god DAB-radio er skøn at have i køkkenet, og den er for mange en uundværlig gadget. En DAB-radio kan både have Bluetooth og batteri, og de sælges også som internetradio. Det kan være en god måde at starte morgenen på, inden du skal have travlt på arbejdet. Knapperne på DAB-radioen er også en god kontrast til alt det, der i dag foregår med touch på telefoner og iPads. JakkerFrakker.dk er et godt sted at researche, hvis du kan lide gadgets, men mangler et overblik over, hvor du kan købe hvad, og hvilke fordele produkterne har. Her kan du også i samme ombæring læse om mode og måske få lyst til at opgradere din garderobe, så den passer bedre ind i det forretnings- og businessliv, du fører.