Din telefon kan leve længere end du tror

Du kender det sikkert. Du har på uheldigvis tabt din telefon på det hårde betongulv på dit arbejde, eller er kommet til at hamre hjørnet ind i en bordkant. Der sidder man så med en mobil der ikke ser ud til at have der særligt godt, og halvdelen af skærmen ikke virker. I en sådan situation kan det være fristende blot at købe en ny telefon. Men faktisk findes der et væld af reservedele, der kan hjælpe med at holde liv i din mobil. Hos Bramming Electronic er det noget, de kan hjælpe med.

Spar penge med en reparation

Hvis du har en ødelagt mobil eller tablet, kan der faktisk være flere fordele ved at forhøre sig om mulighederne for at få den fikset. En ny mobil eller tablet kan nemlig utrolig hurtigt blive en dyr affære for køberen, hvis man vil have de nye modeller. Derfor kan der være en stor økonomisk fordel i, at du undersøger hvorvidt din gadget kan repareres, før du erstatter den. En reparation vil nemlig i mange tilfælde være en billigere løsning. Dette skyldes blandt andet, at mobilen med en reparation muligvis vil kunne holde i op til flere år efter reparationen. Er din mobil begyndt at løbe tør for strøm på ingen tid, kan det nemlig være noget så simpelt som et nyt batteri, der skal til. Hvis det er tilfældet, vil telefonen efter udskiftningen af batteriet virke præcis så godt som før, blot med forlænget batteritid. På den måde er der altså chance for, at der kan gå yderligere et par år, før du skal have den store tegnebog op af lommen.

Nedsæt dit forbrug

Der er til tider et stort fokus på danskernes forbrug. Vælger du at få repareret din ødelagte mobil eller tablet, er du med til at sætte fokus på forbrugsvaner. Det at du tænker en ekstra gang over, om noget kan repareres inden det bliver kasseret til fordel for noget nyt, kan være en god huskeregel. På den måde kan du nemlig på flere punkter nedsætte dit forbrug både af mobiler og tablets, men også tøj, møbler og andet. Udover at det er godt for din tegnebog at nedsætte dit forbrug, er du samtidigmed et godt eksempel overfor de mennesker, du har omkring dig.