Bestil rapid prototype med 3D print fra 3D Actions allerede i dag!

Har du tænkt over hvad du gerne vil have printet med 3D print ? Vi er eksperter i 3D print og Rapid prototyping og vi står klar op telefon mail og via vores hjemmeside til at hjælpe dig.

Det kan være at du allerede har en ide og du er stålsat og helt sikker på hvad der skal foregår og hvilken 3D prototype du gerne vil have printet. Eller du har måske bare en lille ide som over tiden har vokset sig til at blive en større og større ide? Under alle omstændigheder er vi sikre på at 3D Actions er det helt rigtige sted for dig, din ide og din 3D rapid prototyping.

 

Har du en ide til hvad du gerne vil med din 3D rapid prototyping så kan vi ikke anbefale nok at du tager fat i 3D actions og bestiller allerede i dag!

 

Men hvad betyder Rapid Prototyping. Rapid Prototyping er engelsk og kan direkte oversættes til “hurtig arbejdsmodel”. 3D prototyping er med 3D print blevet endnu mere populært. Det er bare få år siden hvor det at lave prototyper krævede dyre støbeforme og masseproduktion og var forbeholdt de få – men i dag med 3D print er det blevet hvermands ejer. Hver mand (og selvfølgeligt hver en kvinde for den sags skyld) kan i dag for en fornuftig penge anskaffe sig en 3D printer og selv starte med at printe egne prototyper hjemme i stuen. Også med en 3D printer der er ekstrem billig – i dag kan du rent faktisk få en printer der koster under kr. 2.000. Det er ikke mange år siden, du ikke engang kunne få støbt en form til din ide for den pris. For ikke at tale om hvad det koster at producere. Og der er ikke noget med at lave en model af gangen – nej, du skulle ofte bestille i hundredevis og det uden at være sikker på at din model var gangbar og at den kunne bruges til det som du gerne ville have at den skulle bruges til.

 

Alt dette er ikke længere noget du skal bekymre dig om med 3D print. Her kan du arbejde fra 3D model til 3D model og stille og roligt nærme dig dit mål. Og det uden de traditionelle produktionsmetoder som vi kender fra den klassiske industruproduktion.

 

Så hvad er det egentligt at du venter på – det er bare at komme i gang med at sende din ide ind til 3D actions på mail eller uploade din 3D print ide direkte fra vores website på 3dactions.com – så går der ikke længe og så hører du fra os hvordan vi vil løse din udfordring, printe dine 3D custom rapid prototypes og ikke mindst få styr på kalibrering af 3D printeren og din custom 3D rapid model så der kan 3D printes. Og det er altid med support og det er altud højeste kvalitet.