Skab den bedste atmosfære på kontoret med disse tips

Er du ansvarlig for kontorets inventar og kontormiljøet? Så er du landet på den rette side. Det kan nemlig være besværligt at finde ud af, hvordan man bedst muligt indretter et kontor – både når det handler om det praktiske men bestemt også, når det handler om det hyggelige og den gode atmosfære. 

 

Mange undervurderer betydningen af et hyggeligt miljø på arbejdspladsen. Vi kommer der jo for at arbejde! Dog kan det faktisk gøre underværker at prioritere indretningen og hyggen på kontoret. Vi opholder os nemlig på kontoret i rigtig mange timer næsten hver dag. Så hvorfor ikke gøre det til en ekstra rar oplevelse? 

Indretningen: Planter, sofa og kaffemaskine

Hvis I har et lille hjørne på kontoret, kan I nemt placere en sofa! Det bliver på den måde nemlig langt mere indbydende for de ansatte, at tage sig en hurtig pause i ny og næ – og vi ved jo alle, hvor vigtige små pauser igennem arbejdsdagen er. 

 

Du kan eventuelt placere en lille kaffemaskine på et lille bord ved siden af sofaen. Måske du på den måde også kan skabe et lille rum for en lille snak i blandt kollegerne – hvilket er super vigtigt. Gode kollega forhold baner nemlig vejen for en succesfuld forretning. Hvis medarbejderne kommer godt ud af det med hinanden, er de uden tvivl gladere for at gå på arbejde. Og hvis medarbejderne er glade for at gå på arbejde, har dette også betydning for produktiviteten i firmaet. 

 

Til slut bør du også tænke over indeklimaet på kontoret. Er der noget som I kan gøre, for at forbedre dette? 

Udstyret: IT og ergonomi 

Yderligere vil vi foreslå dig at prioritere hvilket udstyr, I har på kontoret. Først bør du overveje, om der er noget af IT udstyret, som skal udskiftes. Er tastaturerne slidte? Eller trænger nogle af computerskærmene til at blive udskiftet? Måske I også skal overveje Dell servere som en del af IT-infrastrukturen. Uden det rette IT udstyr, er det meget svært at skabe en god stemning og atmosfære på kontoret. 

 

Overvej også om det er på tide at implementere ergonomi på jeres kontor. Ergonomi er møbler, som er designet på en bestemt måde. Disse møbler er nemlig skabt til at hjælpe medarbejderne på diverse måder, så medarbejderen ikke overanstrenger sig selv i løbet af arbejdsdagen. Det er nemlig ikke sundt, at sidde ned hele dagen på et kontor. Derfor er specifikke møbler nogle gange essentielle for at skabe en sundere hverdag. 

 

Ergonomiske møbler kommer både i form af specielle computerskærme, stole, skamler, borde og meget andet. Alt dette kan typisk indstilles, så det passer helt perfekt til den individuelle medarbejder og vedkommendes fysiske behov.